StudieVolger Leerlingsysteem
Informatie voor huiswerkinstituten

StudieVolger.nl is een compleet leerlingvolgsysteem voor huiswerkinstituten, ontwikkeld vanuit de praktijk.

Het leerlingvolgsysteem StudieVolger voorziet onder andere in de behoefte van huiswerkinstituten, ouders/verzorgers en leerlingen om de behaalde schoolresultaten te beheren en dagelijks in te kunnen zien via internet.

Hoe werkt het?

Iedere dag treft het huiswerkinstituut een presentielijst van de leerlingen aan in het systeem StudieVolger. Bij binnenkomst worden de leerlingen aangemeld. Een docent noteert het huiswerk en de behaalde cijfers. Er wordt een planning gemaakt, ook voor de zaterdag en zondag.

StudieVolger.nl
Door middel van handige iconen wordt meteen duidelijk of de leerling belangrijk huiswerk (overhoringen, repetities of tentamens) heeft of dat er andere bijzonderheden zijn.

Leerlingen en ouders/begeleiders van leerlingen kunnen met een eigen inlogcode voortdurend op de hoogte blijven van de vorderingen, het rooster en de resultaten en contact opnemen met het huiswerkinstituut.

Demonstratie

Het leerlingvolgsysteem StudieVolger is zeer gebruiksvriendelijk en is opgezet vanuit een jarenlange praktijkervaring.

Wilt u graag eens zien hoe StudieVolger in de praktijk werkt? Wij maken graag een afspraak met u om het vrijblijvend aan u te demonstreren!
StudieVolger.nl

Tevreden klanten vertellen

"Studievolger heeft alle functies die het moet hebben. Op FlorenciPlus gebruiken we het programma nu een jaar en het bevalt prima. Nieuwe begeleiders kunnen er na een paar minuten al mee aan de slag door de gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden een stabiel programma belangrijk en Studievolger is gelukkig altijd betrouwbaar gebleken!"

Hugo Kranenburg
FlorenciPlus Huiswerkbegeleiding"Met veel plezier maken wij gebruik van Studievolger. Het is heel overzichtelijk en de eenvoud is zeer prettig. Dat helpt ons niet alleen om het overzicht te bewaren, tegelijkertijd is het ook een archief waarin alle gegevens zijn samengebracht.
Vooral de ouders van leerlingen die minder dan vijf dagen per week komen hebben er veel baat bij; zij kunnen de draad thuis simpel oppakken en er onstaat geen verwarring."


Lisa Bedaux
De Huiswerkwinkel"Wij werken sinds een tijdje met StudieVolger en zijn erg tevreden met dit leerlingvolgsysteem."

Arina de Visser
Huiswerkinstituut Back on Track


 Vorige pagina     Volgende pagina